close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Tractari Auto Palas - Tractari auto Brasov

  Autospeciala cu macara

  Servicii de tractari auto Brasov cu autospeciala cu macara, sarcina maxima 2 tone

  Tractari Auto Palas - Tractari auto Brasov

  Autospeciala cu macara

  Servicii de tractari auto Brasov cu autospeciala cu macara, sarcina maxima 2 tone

  Transport de autoutilitare si utilaje pentru constructii

  Transport pe platforma cu macara

  Ai nevoie de transport autoutilitare in Brasov? Echipa noastra de tractari auto Brasov efectueaza servicii de transport rulote, containere si elemente agabaritice care nu depasesc 2 tone. Personalul este specializat in manevrarea macaralei, orice bun manevrat si tractat fiind in siguranta.

  Totodata, efectuam transport pe platforma cu macara in Brasov pentru utilaje agricole si utilaje pentru constructii. Eficienti, actionam cu profesionalism si rapiditate.

  Suna la 0721 536 924 si un echipaj de tractari auto Brasov dotat cu autospeciala cu macara a si plecat spre tine!

  Tractare auto cu macara si transport pe platforma in Brasov

  Autospeciala cu macara - tractare Brasov

  Tractari Auto Palas vine in intampinarea tuturor celor care au nevoie de o autospeciala de tractare cu macara in Brasov si imprejurimi (Harman, Sanpetru, Bod, Prejmer, Feldioara, Lunca Calnicului, Tarlungeni, Sacele, Sf. Gheorghe).

  Autospeciala cu macara detinuta de Tractari Auto Palas din Brasov poate ridica, tracta si remorca orice autovehicul, SUV, container, utilaj sau produs agabaritic a carui greutate nu depaseste 2 tone.

  Macaraua rotativa a autospecialei de tractari poate recupera autoturisme iesite de pe carosabil sau poate recupera autoturisme avariate in urma unui accident. Ai de transportat o „rabla”? Tractari Auto Palas din Brasov se ocupa! Totodata, daca ai un autoturism neinscris care nu poate circula pe drumurile publice, daca intampini o problema de mecanica si autoturismul nu mai este deplasabil sau daca ai rotile blocate, suntem aici cu servicii de tractari auto Brasov prompte, sigure si rapide.

  Tractari auto Brasov – Autospeciala cu macara – Tractari auto Palas

  call
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.