close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Tractari auto Brasov

  Avantaje

  Tractari auto Brasov, Harman, Sanpetru, Bod, Prejmer, Feldioara, Lunca Calnicului, Tarlungeni, Sacele, Sf. Gheorghe

  Tractari auto Brasov

  Avantaje

  Tractari auto Brasov, Harman, Sanpetru, Bod, Prejmer, Feldioara, Lunca Calnicului, Tarlungeni, Sacele, Sf. Gheorghe

  Tractari Auto Palas
  profesionalism si implicare 100%

   

  Situatiile si evenimentele rutiere imprevizibile cer masuri rapide si profesioniste. Aici intervenim noi, Tractari Auto Palas cu servicii de asistenta rutiera, tractari auto si transport auto pe platforma atat in Brasov cat si in localitatile apropiate: Harman, Sanpetru, Bod, Prejmer, Feldioara, Lunca Calnicului, Tarlungeni, Sacele sau Sf. Gheorghe.

  Salvati numarul nostru de telefon, 0721 536 924, si apelati la noi cu toata increderea. Veti fi intampinati de o echipa pregatita sa intervina rapid, prompt si eficient.

  Echipa noastra de asistenta rutiera este disponibila non stop pentru a gasi solutii reale, usor de implementat si care implica costuri reduse pentru clienti.

  Oricand aveti nevoie de un echipaj de tractari auto Brasov, la orice ora din zi si din noapte, chiar in timpul sarbatorilor, raspundem prezent.

  Cum aria noastra de servicii se desfasoara preponderent in Brasov si localitatile invecinate, intervenim rapid cu servicii de tractari auto, tractari pe platforma sau pe furca.

  Autospecialele de interventii ajung in timp scurt iar personalul nostru profesionist este pregatiti sa intervina rapid.

  Credem in fidelizare, servicii de calitate si o politica de preturi prietenoasa, atat in ceea ce priveste partea de asistenta rutiera cat si in ceea ce priveste serviciile de tractari auto Brasov.

  Orice solicitare isi gaseste rezolvarea rapid, sigur si economic.

  call
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.