close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Tractari Auto Palas Harman

  Despre noi

  Tractari auto non stop in Brasov, Harman, Sinpetru, Bod, Prejmer, Feldioara, Lunca Calnicului, Tarlungeni, Sacele, Sf. Gheorghe. Asistenta rutiera Brasov.

  Tractari Auto Palas Harman

  Despre noi

  Tractari auto non stop in Brasov, Harman, Sinpetru, Bod, Prejmer, Feldioara, Lunca Calnicului, Tarlungeni, Sacele, Sf. Gheorghe. Asistenta rutiera Brasov.

  Tractari auto Brasov

  Companie de tractari auto din Brasov, Tractari Auto Palas, este non stop disponibila clientilor aflati in impas. Intervenim rapid cu servicii de tractari auto, asistenta rutiera si transport pe platforma atunci cand ai nevoie.

  Dotati cu autospeciale cu macara si autospeciale cu platforma, intervenim prompt cu servicii de tractari auto Brasov si asistenta rutiera de calitate. Astfel, suntem pregatiti sa oferim atat servicii de transport auto avariate cat si transport de utilaje sau produse agabaritice.

  Pentru a oferi servicii de tractari auto in Brasov si imprejurimi, inclusiv transport pe platforma pentru utilaje de constructii si utilaje agricole, am dotat parcul auto cu autospeciale performante si am investit in continua perfectionare a personalului. 

  Astfel, cu autoutilitara dotata cu macara putem ridica si tracta orice autoturism, utilaj, container sau alt element agabaritic care nu depaseste sarcina maxima de 2 tone.

  Apeland la Tractari Auto Palas beneficiezi de tractari auto Brasov in conditii avantajoase, sigure si rapide.

  Asistenta rutiera Brasov

  Ai nevoie de asistenta rutiera Brasov? Suna cu incredere la numarul 0721 536 924 si unul din colegii nostri iti va oferi solutii pentru problema intampinata in trafic. 

  Ai ramas fara combustibil? Iti aducem noi! Bateria este descarcata? Venim pregatiti sa iti alimentam bateria sau, daca este cazul, cu o baterie de schimb. Ai avut un accident? Iti venim in ajutor! Pana? Nicio problema, venim imediat!

  Suntem non stop pregatiti pentru a gasi solutii la orice problema din trafic.

  Tractari auto Palas iti ofera asistenta rutiera In Brasov si servicii de recuperare si tractare auto sigure si prompte.

  Opreste si suna la numarul 0721 536 924. Ai asistenta rutiera si o echipa pregatita sa se deplaseze la tine imediat.

  Nu este nevoie sa deranjezi pe nimeni. Venim noi sa repunem automobilul in functiune. Probleme grave? Nu te lasam in drum, iti oferim servicii de tractare in Brasov.

  Oricui se poate intampla. Apeleaza la serviciile noaste de asistenta rutiera si esti ca si iesit din impas.

  Suna-ne si un echipaj va veni sa te ajute sa faci schimbul rotii. Nu ai roata de rezerva? Te tractam pana la prima vulcanizare din Brasov.

  Suna la numarul 0721 536 924 si echipa noastra de tractare auto Brasov va porni catre tine si te va tracta pana la cel mai apropiat service auto.

  Ne bucuram sa te stim bine. De recuperare autoturismului din afara carosabilului, repozitionarea pe carosabil si degajarea locului accidetului ne ocupan noi, Tractari Auto Palas Brasov.

  Suna-ne! Vom trimite un echipaj catre tine. In cazul in care acesta nu reuseste sa salveze situatia, serviciile noastre de tractari auto Brasov sunt pregatite sa intervina.

  Tractari Auto Palas – Asistenta rutiera Brasov – Tractari non stop Brasov

  call
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.